Pół roku temu wizytowałem Browar Maryensztadt, gdzie miałem okazję spróbować dopiero co uwarzonych piw w ramach Projektu 30. Teraz spotkaliśmy się w przygotowywanym firmowym lokalu na warszawskiej Starówce aby sprawdzić, w jakiej formie jest już gotowy produkt. Na pierwszy ogień poszedł Barley Wine, później poprawiliśmy Imperialnym Bałtyckim Porterem. Zebrało się pokaźne grono degustatorów w skład którego wchodzili: Magda i Artur (Świątynia Piwa), Kamila i Mason (Żaba w Piwie, Jabeerwocky) oraz Dawid Kulbicki (PSPD). Karolina i Kuba pełnili funkcję gospodarzy. Zobaczcie jak prezentował się będzie lokal i co ciekawego będzie lane na nadchodzących festiwalach. No i oczywiście warto zerknąć jak tej wesołej gromadce smakowały piwa Maryensztadtu 🙂

2 Comments »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.