Jak prezentuje się obecne portfolio SzałPiwu? Skąd brano drożdże do Grodziskiego w PRLu? Skąd pochodzi słód do dzisiejszego Grodzisza z Browaru Grodzisk? Jaki chmiel dostarczano w wańtuchach? Jaką rolę w kształtowaniu stylu odegrali dr. Szmelich, dr. Zając i Antoni Thum? Kiedy możemy się spodziewać nowej odsłony Buby Extreme? O tym i nie tylko w wywiadzie-rzece z Jankiem Szałą!

1 komentarz »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.