Flanders Red Ale to styl ciągle rzadko podejmowany przez rodzime browary. Nie można zatem było odpuścić okazji do spróbowania aż sześciu wersji tego piwa w wykonaniu Browaru Łańcut! Różniły się one między sobą kwestią zadanych drożdży (blend Roselare lub czysty Brett) oraz kwestią dojrzewania (beczki stalowe i beczki drewniane). Sprawdzam wraz z Maćkiem Jabłońskim, wielbicielem lambików 🙂

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s