Browar Jana z Zawiercia jak do tej pory jest jedynym polskim rzemieślnikiem puszkującym swe piwa na miejscu. Na ostatnim WFP wraz z piwowarem Wiktorem Saczukiem sprawdzałem ich West Coast IPA w trzech opakowaniach: petainerze, butelce i puszce. Wtedy Wiktor mówił, że lada dzień do browaru zawita nowa linia do puszkowania. Mniemam, że jest już ona odpalona i przeprowadzony obecnie ślepy test pokaże jakie są jej możliwości. Zobaczcie zatem pojedynek puszki i butelki wypełnionych Wheat IPA w wydaniu zesty hoppy smooth!

1 komentarz »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s