5 lat warszawskiego Cześcia
Jeden z ciekawszych i chyba najbardziej niedocenianych warszawskich wielokranów obchodził swe piąte urodziny. Nawet patrząc na moje artykuły, Cześć znalazł się w zbiorczym wpisie na temat nowych lokali w roku […]
Polskie rzemieślnicze piwa i browary, relacje z imprez i wydarzeń czyli wszystko to, co w świecie polskiego dobrego piwa najważniejsze
Jeden z ciekawszych i chyba najbardziej niedocenianych warszawskich wielokranów obchodził swe piąte urodziny. Nawet patrząc na moje artykuły, Cześć znalazł się w zbiorczym wpisie na temat nowych lokali w roku […]
Jeden z ciekawszych i chyba najbardziej niedocenianych warszawskich wielokranów obchodził swe piąte urodziny. Nawet patrząc na moje artykuły, Cześć znalazł się w zbiorczym wpisie na temat nowych lokali w roku 2014. Wystarczy jednak zobaczyć, gdzie obecnie znajdują się wymienione tam miejsca, a gdzie znajduje się Cześć, by poczuć różnicę. W ostatnim czasie można tu dostać ciekawe rzemieślnicze nowinki z krajowego podwórka. Ale to nie jedyna zaleta Cześcia. O reszcie rozmawiam z wodzierajmi tego miejsca czyli Kubą i Piotrkiem! A pozostałe dwa materiały są z piwowarami, których nowe piwa pojawiły się specjalnie na urodzinowej imprezie – Tomkiem Michalskim z Brovca oraz Łukaszem Kojro z Palatum!
Misiek, może warto spróbować omiatać lokal jak przeprowadzasz np. wywiad z właścicielami knajpy. W sensie widz widzi jak wygląda knajpa, a w tle słychać waszą rozmowę. Potem oczywiście powrót na głównych bohaterów.
Omiecenie kamerą Cześcia trwałoby jakieś 3-5 sekund w zależności od szybkości obrotu 😉
A na poważnie to w samych początkach kanału robiłem takie wycieczki po warszawskich lokalach z komentarzem zza kadru: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvSHAOm1mJa4wN99SvjORJGABQWdo9qRo