Łukasz Kierski z Ziemi Obiecanej to jeden z najczęściej pojawiających się u mnie rozmówców. Ale jak może być inaczej, skoro zawsze ma dużo do powiedzenia. I to nie tylko w kwestii drożdży czy procesu produkcji ale ogólnych spostrzeżeń na temat piwnego rynku. Przy jego kolejnej wizycie w stolicy nie odmówiłem sobie okazji do kolejnego wywiadu. Tym razem jest o butelkach, rozpoznawalności, stylowej różnorodności, dystrybucji wokół komina i wychodzeniu ze strefy komfortu. I oczywiście o planach na rok 2018!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.