Browar Gzub to najdłużej powstający browar rzemieślniczy w Polsce. Od pierwszych zapowiedzi do czasu jego uruchomienia minęło przeszło 5 lat! Teraz spotkałem się z Jankiem i Wiktorem Staszewskimi przy okazji stołecznej premiery piw z Annopola w Samych Kraftach. Posłuchajcie co mówią o powstawaniu, funkcjonowaniu i strategii działania Gzuba!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.