Jacer czyli Jacek Domagalski przez lata był jednym z najbardziej rozpoznawalnych domowych piwowarów. W czasie rzemieślniczego boomu zaangażowany był w szkaradowskim Browarze Nepomucen, skąd odchodził w atmosferze sensacji. Nie mniej zaskakujące było zaproszenie go do ekipy Pracowni Piwa. W końcu postanowił wystartować z własnym projektem o nazwie Browar Milicz. Jak smakują debiutanckie piwa w stylu Raspberry & Blackberry APA oraz American Wheat? Czy Jacer będzie teraz warzył zgodnie z modnymi trendami? I kiedy planuje otworzyć własny browar? O tym wszystkim usłyszycie w rozmowie przeprowadzonej podczas premiery w Same Krafty!

1 komentarz »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s