Czy łatwo przejść z piwowarstwa domowego na warzenie na większą skalę? Na co zwrócić uwagę przy warzeniu kontraktowym? Co się liczy przy sprzedaży swego piwa i czy łatwo obecnie jest wejść na rynek? Na te nurtujące zapewne wielu domowych piwowarów pytania odpowiadają Olek Hurko i Janek Gadomski. Mocno doświadczeni przy domowych garkach, ale dopiero teraz prezentujący swe pierwsze autorskie piwo – Ostatni Mojitanin czyli Mojito Hazy IPA.

Premiera odbyła się 13 października w warszawskim Hoppiness!

1 komentarz »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.