Browar Zakładowy w Warszawie
Z lokalami firmowymi browarów jest pewien kłopot. Z jednej strony serwują one piwo w stanie „referencyjnym” czyli najświeższe, dostępne są też wersje mocno limitowane. Z drugiej jednak oferta nie jest […]
Polskie rzemieślnicze piwa i browary, relacje z imprez i wydarzeń czyli wszystko to, co w świecie polskiego dobrego piwa najważniejsze
Z lokalami firmowymi browarów jest pewien kłopot. Z jednej strony serwują one piwo w stanie „referencyjnym” czyli najświeższe, dostępne są też wersje mocno limitowane. Z drugiej jednak oferta nie jest […]
Z lokalami firmowymi browarów jest pewien kłopot. Z jednej strony serwują one piwo w stanie „referencyjnym” czyli najświeższe, dostępne są też wersje mocno limitowane. Z drugiej jednak oferta nie jest tak ekscytująca jak w pozostałych wielokranach, gdzie piwna tablica zmienia się jak w kalejdoskopie. Rozwiązaniem tego dylematu w jakiejś części są gościnne kranoprzejęcia. Ostatnia taka impreza miała miejsce w czwartek 23 stycznia, kiedy to lokal Artezana nawiedziła wesoła ekipa Browaru Zakładowego z Poniatowej. Z Bartkiem, Michałem i Jarkiem rozmawiam o pierwszych urodzinach, o Towarze Luksusowym czyli najnowszym Tripel IPA ale też o tym, co chłopaki szykują na najbliższe tygodnie!
he he i paluszek jest 🙂
Typowy Bartek 😉