W kolejnym odcinku balkonowych degustacji sprawdzamy dwa przeleżakowane blisko rok portery: Porter z Browaru Witnica 18,1° Blg/ 8,5 % alk. oraz Porter Bałtycki 22° Blg/ 7,5 % alk. z Browaru na Jurze. Jak czas wpłynął na ich smak i czy obydwa są warte przechowywania?

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.