Cieszyn23 lipca w warszawskiej Szyszce Chmielu po raz pierwszy na kranie zagościło nowe piwo z Browaru Zamkowego w Cieszynie. Stout uwarzony z dodatkiem chili, wanilii oraz kakao. Wersja butelkowa już jakieś dwa tygodnie jest obecna na rynku, ale wiecie że ja zawsze czyham na wersję beczkową. Przy tej okazji postanowiłem zagrać w moją ulubioną grę czyli ślepy test. Butelka vs beczka. Różnią się?

Na premierze obecny był odpowiedzialny w Cieszynie za marketing Rafał, postanowiłem więc nagrać bezkompromisowe wideo 😉 Aha, spróbowaliśmy też kolejną nowość czyli Saisona. I tu ważna uwaga – to piwo zdecydowanie wymaga wymieszania drożdży w butelce!

1 komentarz »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s