Pracownia Piwa to nie tylko nowofalowe, ale też i tradycyjne style. Najnowszymi propozycjami są niemiecki Alt oraz szkocki Wee Heavy uwarzone z udziałem domowych piwowarów. Jak smakują i czy są w stanie porwać miłośników nowofalowego piwowarstwa? Oglądajcie degustację przeprowadzoną wraz z Masonem!

3 Comments »

    • Łatwiej wymienić te, za którymi nie przepadam czyli wszystkie piwa z balansem przesuniętym w kierunku słodowości, nie mówiąc o słodkości. Gdyby wrzucić kilka ulubionych to będzie to APA, wszelkie jasne pszenice, stouty, dobrze wyleżakowane bałtyki, saisony no i oczywiście kwachy czyli sour ale 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s