Przegląd Browaru Łąkomin
Browar Łąkomin zapisał się w annałach rodzimego piwowarstwa tym, że jako pierwszy wykorzystał beczki po miodzie pitnym do leżakowania swoich piw. Teraz ekipa browaru nawiedziła Wawę i zaproponowała małą degustację. […]
Polskie rzemieślnicze piwa i browary, relacje z imprez i wydarzeń czyli wszystko to, co w świecie polskiego dobrego piwa najważniejsze
Browar Łąkomin zapisał się w annałach rodzimego piwowarstwa tym, że jako pierwszy wykorzystał beczki po miodzie pitnym do leżakowania swoich piw. Teraz ekipa browaru nawiedziła Wawę i zaproponowała małą degustację. […]
Browar Łąkomin zapisał się w annałach rodzimego piwowarstwa tym, że jako pierwszy wykorzystał beczki po miodzie pitnym do leżakowania swoich piw. Teraz ekipa browaru nawiedziła Wawę i zaproponowała małą degustację. Zatem wraz z kuzynem Darkiem sprawdzamy Basiora (American Barleywine) i Srogiego Niedźwiedzia (RIS) w wersjach Mead BA! A na rozgrzewkę Der Amerikaner (American German Pilsner) i AmeryLANin (American Wheat). W pierwszej części nasze wrażenia z degustacji, w drugiej rozmowa z Arturem Molendą!