Wymrażane były już u nas quadrupple, imperialne stouty i imperialne ipa, barley oraz wheat wine. Nie zabrakło też klasycznego Eisbocka. A jak smakuje pierwszy krajowy wymrażany imperialny porter bałtycki? I czy może być jeszcze lepszy niż fantastyczna wersja podstawowa? Porównuję obydwie wersje!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.