Byli „romantycy muzyki rockowej”, są i „romantycy polskiego craftu”. Ludzie, którzy w pojedynkę potrafią stworzyć browar i ogarniać jego funkcjonowanie. Poznajcie Tomasza Michalskiego, twórcę browaru rzemieślniczego z Ceceli pod Siemiatyczami. Jak wygląda propagowanie piwnej kultury na wschodzie Polski? Z którego piwa Tomasz jest najbardziej zadowolony i za ile można kupić piwo w browarze? Zapraszam na rozmowę przeprowadzoną w trakcie warszawskiej premiery w Samych Kraftach!

 

3 Comments »

  1. Haha, kwasowość od bakterii ze sodu, trochę was poniosło, chyba, że ten słód na fermentację rzucili…, najprawdopodobniej jakaś infekcja, być może podczas chmielenia na zimno, na tym to przecież żyje dożo rożnych rzeczy.

    Bardzo fajny lokal 😉

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s