Z Jackiem Michną i Piotrem ‚coderem’ Wypychem podsumowywałem pierwszy okres działalności Browaru Łańcut w listopadzie. Jak obecnie wygląda sytuacja browaru i jak smakują najnowsze piwa – Żytomierz (rye extra stout) oraz Zawisza Czarny (RIS BA)? A może by tak je zblendować?

3 Comments »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.