17 lutego do Samych Kraftów po raz kolejny zawitała ekipa Browaru Trzech Kumpli. Prócz zwyczajowego kranoprzejęcia mieliśmy okazję spróbować premierowego pilsa, w dodatku w promocyjnej cenie. O tym jak smakuje, o warzeniu w nowym browarze w Żywcu i o tym co niedługo dla nas szykują, rozmawiam z Piotrkiem Sosinem. Wybaczcie, że rozmowa pod koniec nagle się urywa, ale przekroczyliśmy wszelkie limity czasowe 😉

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.