17 lutego do Samych Kraftów po raz kolejny zawitała ekipa Browaru Trzech Kumpli. Prócz zwyczajowego kranoprzejęcia mieliśmy okazję spróbować premierowego pilsa, w dodatku w promocyjnej cenie. O tym jak smakuje, o warzeniu w nowym browarze w Żywcu i o tym co niedługo dla nas szykują, rozmawiam z Piotrkiem Sosinem. Wybaczcie, że rozmowa pod koniec nagle się urywa, ale przekroczyliśmy wszelkie limity czasowe 😉

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s