W kolejnym spotkaniu na żywo, rozmawiam z piwowarami browarów restauracyjnych. Jak obecne obostrzenia wpływają na funkcjonowanie tych miejsc i czy jest nadzieja na przetrwanie? Udział biorą:

Michał Grossmann – Nowy Browar Szczecin

Łukasz Mila – Piwnica Rajców

Oskar Pych – Miejski Browar Stargard

Filip Mazur – Browar Folga

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.