Jak zwiększyć atrakcyjność piwnych festiwali? Czy piwowarzy domowi zapewnią nową jakość na rynku piwa? Jak poszerzyć wątłą bazę odbiorców rzemiosła w Polsce? O tych i innych tematach rozmawiam z Łukaszem Kierskim (Browar Ziemia Obiecana), Jackiem Materskim (Browar Artezan) oraz Jarkiem Ośką i Michałem Paterem (Browar Zakładowy)!

1 komentarz »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.