crakersUwielbiam takie akcje. Marcin Ostajewski z Whisker.beer oraz Grzesiek Durtan z Deer Bear postanowili przygotować dwie wersje imperialnego stouta z laktozą. Obydwie wersje otrzymały solidną dawkę kawy z Hondurasu wyprażonej w toruńskiej palarni Fonte. Różnica polegała na dodaniu naturalnych aromatów do drugiego z piw. Mamy zatem Cracker oraz NutCracker. Która z tych wersji okaże się lepsza? Czy naturalne aromaty są rozróżnialne od tych syntetycznych?  Sprawdzamy!

Więcej na temat piw na stronie Whisker.beer

3 Comments »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.