crakersUwielbiam takie akcje. Marcin Ostajewski z Whisker.beer oraz Grzesiek Durtan z Deer Bear postanowili przygotować dwie wersje imperialnego stouta z laktozą. Obydwie wersje otrzymały solidną dawkę kawy z Hondurasu wyprażonej w toruńskiej palarni Fonte. Różnica polegała na dodaniu naturalnych aromatów do drugiego z piw. Mamy zatem Cracker oraz NutCracker. Która z tych wersji okaże się lepsza? Czy naturalne aromaty są rozróżnialne od tych syntetycznych?  Sprawdzamy!

Więcej na temat piw na stronie Whisker.beer

3 Comments »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s